250 ml 1 su bardağı Süt
225 ml 1 su bardağı Zeytinyağı
250 ml 1 su bardağı Sıvı yağ
225 ml 1 su bardağı Un
125 gr 1 su bardağı Toz şekeri
250 gr 1 su bardağı Pudra şekeri
125 gr 1 su bardağı İrmik
185 gr 1 su bardağı Buğday nişastası
160 gr 1 su bardağı Pirinçunu
160 gr 1 su bardağı Pirinç
225 gr 1 su bardağı Arpa şehriye
200 gr 1 su bardağı Nohut
200 gr 1 su bardağı Bulgur
200 gr 1 su bardağı Çam fıstığı
200 gr 1 su bardağı Kuş üzümü
225 ml 1 su bardağı Zeytinyağı
250 ml 1 su bardağı Sıvı yağ
225 ml 1 su bardağı Un
125 gr 1 su bardağı Toz şekeri
250 gr 1 su bardağı Pudra şekeri
125 gr 1 su bardağı İrmik
185 gr 1 su bardağı Buğday nişastası
160 gr 1 su bardağı Pirinçunu
160 gr 1 su bardağı Pirinç
225 gr 1 su bardağı Arpa şehriye
200 gr 1 su bardağı Nohut
200 gr 1 su bardağı Bulgur
200 gr 1 su bardağı Çam fıstığı
200 gr 1 su bardağı Kuş üzümü
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder