8 Şubat 2015 Pazar

Amuse Bouche ( Pazı yaprağında Kerevit)

Pazı Yaprağında Kerevit 

Tortilla Ekmeği
Ispanak
Kerevitin Sırtı
Taze Soğan
Nane
Dereotu
Maydanoz
Fesleğen sos
Mayonez
Hardal
Limon
Karabiber
Tuz



Tortilla ekmeğini kalıp yardımıyla yuvarlaklar çıkartınız. Fırın tepsisine atıp 190 derecede  biraz kıtırlaşmasını bekleyiniz. Pazı yaprağına yapmış olduğumuz seyin üzerine de tortilla ekmeğini koyup hafif fırında ısıtılıp servis edilir .
1.Ispanakları blanch ediniz.
2.Kerevitin in sırtını da brunuasa tekniğiyle doğrayınız.
3.Tüm malzemeleri  brunuasa kesim tekniğini kullanarak doğrayıp,mayonez kabına alıp karıştırınız. Sıkma torbasına alınız.
4 .Blach yapmış olduğuuz pazı yapraklarını kurutup beze koyunuz. Dallarını bıcağın arkasıyla vurup yumusatınız .
5. Sıkma torbasına aldığınız mazlemeyi pazı ya koyup bohça yapınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder