CUISINE

6 Şubat 2015 Cuma

English- Türkish Terms

Reduction (ridakşın) :Hem, şarabın alkolünü uçurmak hem de,su oranını azaltarak lezzeti yoğunlaştırmak anlamına geliyor.
Gönderen mervecheflampone_ zaman: 12:26
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hakkımda

mervecheflampone_
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ▼  2015 (27)
    • ►  Mart (5)
    • ▼  Şubat (22)
      • HANGİ BALIK HANGİ MEVSİMDE YENİR ?
      • Oven Roasted Chicken , Gravy Sauce and Sunchoke Puree
      • Arnavut Ciğeri, Sauteed Fruit,& Onions w/ Potato Mash
      • Gnocchi
      • Mumbar Dolması
      • BECHAMEL SAUCE
      • FİRİK NEDİR ? Firik Pilavı Tarifi
      • Amuse Bouche ( Pazı yaprağında Kerevit)
      • Kerevit nedir? (Crap, Crayfish)
      • Jerusalem Artichoke (Yerelması çorbası)
      • Pandispanya Rulo Pasta Arası Kek
      • rulo pasta keki
      • Moleculer Cuisine
      • BEURRE BLANCHE SAUCE
      • EN PAPILLOTE
      • Sable Hamuru
      • Basic Pastry Cream
      • Hollandaise Sous
      • English- Türkish Terms
      • Filetolar buzluga nasıl atılır ?
      • GANAJ' IN HİKAYESİ
      • Kitchen Terms
Seyahat teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.