6 Şubat 2015 Cuma

Moleculer Cuisine

Fransa: Pierre Gagnaire (Paris, Şef Pierre Gagnaire)
İtalya: Grand Hotel Villa Serbelloni (Como Gölü, Şef Ettore Bocchia)
İspanya: El Bulli (Rosas, Şef Ferran Adria), Espai Sucre (Barcelona, Şef Jordi Butron), Arzak (San Sebastian, Şef Juan Mari Arzak)
Japonya: Tapas Molecular Bar (Tokyo, Şef Jeff Ramsey)
Singapur: Saint Pierre (Şef Emmanual Stroobant)
İngiltere: Fat Duck ( Bray , Şef Heston Blumenthal), Anthony’s (Leeds, Şef Anthony Flinn)
ABD: Alinea (Chicago, Şef Grant Achatz), Antidote (Sausalito, Şef Eric Torralba), Cafe Atlantico (Washington DC, Şef Jose Andres), Moto (Chicago, Şef Homaro Cantu), Wd-50 (New York, Şef Wylie Dufresne)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder